Jordania 2019 - Varaa paikkasi tästä! - Expeditions

Jordania 2019 – Varaa paikkasi tästä!

VARAA NÄIN

Täytä tällä sivulla oleva lomake ja napsauta “Lähetä”.On erittäin tärkeää, että kaikkien mukana matkustavien henkilötiedot ovat identtiset passissa olevien tietojen kanssa. On erityisen tärkeä tarkistaa, että nimesi on oikein ja sama kuin passissa oleva tieto. Jos huomaat virheitä, ota välittömästi yhteyttä Bonnier Expeditionsiin ja/tai Orientenresoriin. Sinulla on velvollisuus ilmoittaa mahdollisista erityisistä olosuhteista matkaan liittyen, kuten raskaus, sairaus ja muut vastaavat asiat, jotka voivat vaatia erityisiä varotoimia.


Käsittelemme varauksesi ja Orientenresor lähettää sinulle mahdollisimman pian vahvistusviestin varaamastasi paikasta/paikoista. Vahvistettuamme varauksesi lähetämme sinulle laskun ja maksutiedot. Varauksen vahvistuksen yhteydessä maksetaan 650,- EUR ennakkomaksu. Tämä summa on non-refundable. Loppumaksu on maksettava viimeistään 16. elokuuta 2019.


Orientenresor vastaa yhteydenpidosta asiakkaisiin ja varausten käsittelystä sekä laskutuksesta. Tietoa käytännön asioista sekä uutiskirjeet lähettää Bonnier Expeditions yhdessä Orientresorin kanssa. Voit luonnollisesti olla aina yhteydessä Bonnier Expeditionsiin, jos sinulla on kysyttävää.

VARAUSLOMAKE – Jordania 2019

Bonnier Publications International A/S
Øvre Vollgaten 8, NO-0158 Oslo
CVR: 977041006

Tietosuoja
Evästepolitiikka